Privacy Policy

Πολιτική Απορρήτου

1. Ποιες κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και για ποιο σκοπό; Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, (π.χ. μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο), για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τις προσφορές μας, νέες αφίξεςι ρολογιών, ενδιαφέρον πώλησης ή αγοράς ρολογιού, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα επικοινωνίας σας, όπως:
- Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και email επικοινωνίας,
- ΙΡ Διεύθυνση, δεδομένα κίνησης, χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα μας, ημερομηνία πρόσβασης και άλλα στατιστικά.
2. Ποιο είναι το χρονικό διάστημα που διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Το Ora24.gr διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως αυτά αναφέρονται στην ανωτέρω παράγραφο 1, ως ακολούθως:
• Για την αποστολή Newsletter, τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα είναι ενεργή η υπηρεσία. Μετά την τυχόν εκ μέρους σας οριστική διακοπή της Υπηρεσίας για οποιονδήποτε λόγο, τα προσωπικά σας δεδομένα
διατηρούνται το μέγιστο για 14 μήνες από την ημερομηνία της διακοπής, εκτός αν προβλέπεται βάσει Νόμου η διατήρησή τους για παραπάνω χρονικό διάστημα.
• Για την επικοινωνία μέσω email ή/και μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας, τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται το μέγιστο για 14 μήνες από την ημερομηνία της επικοινωνίας, εκτός αν προβλέπεται βάσει Νόμου η διατήρησή τους για παραπάνω χρονικό διάστημα.
3. Το Ora24.gr θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα και για άλλους σκοπούς;
Το Ora24.gr δεν θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα για άλλους σκοπούς πέρα από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω. Σε περίπτωση που το Ora24.gr επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία για άλλους σκοπούς, θα το κάνει μόνον αφού σας ενημερώσει σχετικά και λάβει τη σαφή συγκατάθεσή σας.
4. Ποιοι είναι οι αποδέκτες και για ποιο σκοπό τους διαβιβάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;
Αποδέκτες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μπορεί να είναι για όλες τις ανωτέρω υπηρεσίες
• Το Ora24.gr ενδέχεται να διαβιβάσει δεδομένα σε τρίτες εταιρίες που συνεργάζεται και εδρεύουν στην Ελλάδα, για την ανάπτυξη, υποστήριξη και παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών, οι οποίες ακολουθούν τους κανόνες επεξεργασίας και τις απαιτήσεις ασφάλειας που ορίζει το Ora24.gr. Η διαβίβαση δεδομένων αφορά μόνο σε περιπτώσεις περαιτέρω τεχνικής υποστήριξης (π.χ. για την επίλυση τεχνικών προβλημάτων). Τα δεδομένα που ενδέχεται να διαβιβαστούν περιλαμβάνουν:
o Ονοματεπώνυμο
o τηλέφωνο επικοινωνίας
o email επικοινωνίας
Η επεξεργασία των δεδομένων πραγματοποιείται στις υποδομές των συνεργαζόμενων εταιριών που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Πέραν των παραπάνω αποδεκτών το Ora24.gr δεν αποκαλύπτει, δεν επεξεργάζεται και δεν δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η κοινοποίηση/διαβίβαση τους επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία.
5. Ποια είναι τα δικαιώματα σας ως χρήστη των Υπηρεσιών, σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;
Έχετε το δικαίωμα υποβολής αιτήματος στο Ora24.gr για:
• Πρόσβαση και διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση επεξεργασίας ανακριβών δεδομένων που σας αφορούν.
• Διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση που αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα για την παροχή της Υπηρεσίας.
• Περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας.
• Εναντίωση στην επεξεργασία των δεδομένων σας.
• Φορητότητα των δεδομένων σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, δηλαδή το δικαίωμά σας να λάβετε τα δεδομένα σας σε κατάλληλο μορφότυπο, ώστε να είναι εφικτή τεχνικά η διαβίβασή τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.
Επιπλέον, διατηρείτε το δικαίωμαυποβολής έγγραφης καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, δηλαδή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Λ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα+30 210 6475600, email επικοινωνίας contact@dpa.gr).
6. Ποια είναι η ταυτότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα;
Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η εταιρεία KAVOUKLIS O.E
7. Με ποιον μπορείτε να επικοινωνείτε για θέματα που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;
Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας που απορρέουν από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (αρ. 11-13 Ν. 2472/1997) αποστείλετε email στην διεύθυνση info@ora24.gr ή επιστολή στην έδρα της εταιρείας, στη διεύθυνση Λυκαβητού 10 , 10671, Αθήνα.
Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3387222.
8. Τι είδους μέτρα εφαρμόζονται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;
Το Ora24.gr λαμβάνει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.
Ενδεικτικά αναφέρονται ορισμένα από τα μέτρα που εφαρμόζονται:
• Μηχανισμοί αυθεντικοποίησης και πρόσβασης στα συστήματα που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα
• Κρυπτογράφηση των προσωπικών δεδομένων
• Περιορισμός πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα με βάση της αρχής αναγκαιότητας της γνώσης (“need to know”)
Καταγραφή και έλεγχος των προσβάσεων στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα
9. Στην Ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε «cookies», μια τεχνολογία που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου σας (browser). Τα Cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης. Αυτό μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε στην Ιστοσελίδα μας κατά τρόπο αποδοτικό την υπηρεσία που προσφέρουμε και να παρακολουθούμε την συμπεριφορά των επισκεπτών του Ιστοτόπου.
Το www.ora24.gr χρησιμοποιεί τα Cookies για να παρέχει στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας.
• Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο.
• Το www.ora24.gr δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα της για επαναληπτικό μάρκετινγκ.
• Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google.
• Μπορείτε να ρυθμίσετε τον Browser σας, να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ' αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.
• Το www.ora24.gr δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google, ενσωμάτωση του Διαχειριστή καμπάνιας Doubleclick και αναφορές δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων).
• Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google. • Εδώ βρίσκονται οι διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του Google Analytics για τον ιστό.
• Το www.ora24.gr συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες και: • Χρησιμοποιεί επαναληπτικό μάρκετινγκ με το Google Analytics για διαφήμιση στο διαδίκτυο.
• Το www.ora24.gr και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπό της.
• Το www.ora24.gr και οι τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίσεις των διαφημίσεών του www.ora24.gr , άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης και οι αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης σχετίζονται με επισκέψεις στον ιστότοπό του www.ora24.gr
• Το www.ora24.gr δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics.
Άλλα θέματα (αφορούν τις υπηρεσίες μας)
10. Το Ora24.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν διαρροή των προσωπικών σας δεδομένων από την εκ μέρους σας κοινοποίηση μέσα από σελίδες τρίτων ή άλλων ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.
11. To Ora24.gr δεν έχει δικαίωμα πρόσβασης, ελέγχου ή επεξεργασίας των δεδομένων και του περιεχομένου σας. Κατ' εξαίρεση, πρόσβαση σε αυτά δύναται να αποκτήσουν εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι ή τρίτοι συνεργάτες του Ora24.gr , έπειτα από αίτημα και με την συναίνεση σας, για την επίλυση τεχνικών προβλημάτων ή την τεχνική υποστήριξη των υπηρεσιών μας, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί και δεσμεύονται αναφορικά με την υποχρέωσή τους για τήρηση της εμπιστευτικότητας, καθώς και για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
12. Η παρούσα Πολιτική υπόκειται σε αλλαγές/τροποποιήσεις. Παρακαλούμε να την επισκέπτεστε τακτικά για να είστε βέβαιοι ότι είστε ενήμεροι.

Privacy Policy

1. What categories of personal data do we collect and for what purpose? When you contact us (for example, through our Website's Contact Form or in any other way) to show interest in our offers, new arrivals, sales interest, or watch purchase, we collect and process your contact information, such as:
- Full name, contact telephone and email,
- IP Address, traffic data, time spent on our site, date of access and other statistics.
2. What is the amount of time we keep your personal information?
Ora24.gr retains your personal data as referred to in paragraph 1 above as follows: • For the Newsletter, your personal data is retained for as long as the service is active. After your permanent termination of the Service for any reason, your personal data will be retained for a maximum of 14 months from the date of the discontinuance, unless it is provided for by law to be retained for a longer period of time. • For email communication and / or through the Contact Form, your personal data is retained for a maximum of 14 months from the date of the communication, unless it is provided for by law to maintain it for a longer period of time. 3. Ora24.gr will process your personal data for other purposes as well
Ora24.gr will not process your personal data for purposes other than those listed above. In the event that Ora24.gr wishes to use your personal information for other purposes, it will only do so after informing you and obtaining your explicit consent 4. Who are the recipients and for what purpose they are being transferred personal data?
Recipients of personal data may be for all of the above services • Ora24.gr may transmit data to third-party vendors based in Greece to develop, support and provide the above services, which follow the processing rules and security requirements of Ora24.gr. The data transmission only concerns cases of further technical support (eg to solve technical problems). Data that may be transmitted includes:
o Name
a contact phone
a contact email
Data processing takes place on the infrastructures of partner companies located in Greece.
In addition to the above, Ora24.gr does not disclose, process or disclose your personal data to third parties, except where the disclosure / transmission is required by applicable law.
5. What are your rights as a user of the Services, regarding the processing of your personal data?
You have the right to submit a request at Ora24.gr for:
• Access and correction of your personal data in the case of processing of inaccurate data that concerns you.
• Deleting your personal information if it is no longer necessary to provide the Service.
• Restrict your data processing. • Denial of your data processing.
• Portability of your data to another controller, ie your right to receive your data in an appropriate format so that it is technically transferable to another controller.
In addition, you reserve the right to submit a written complaint to the relevant supervisory authority regarding the protection of personal data, ie the Personal Data Protection Authority, 1-3 Kifissias Avenue, T.K. 115 23, Athens + 30 210 6475600, contact email contact@dpa.gr)
6. What is the identity and contact details of the data controller?
The person responsible for processing personal data is KAVOUKLIS O.E
7. Who can you contact with for personal data protection issues?
In order to exercise your rights under the applicable legislation on the protection of personal data (No. 11-13 Law 2472/1997), please send an email to info@ora24.gr or a letter to the registered office of the company, at 10 Lykavitou Street, 10671, Athens.
For any queries you can contact us at 210 3387222.
8. What kind of measures apply to the protection of your personal data?
Ora24.gr takes appropriate organizational and technical measures for the security of data and its protection against accidental or illicit destruction, accidental loss, alteration, unauthorized disclosure or access and any other form of unfair treatment.
Some of the measures that apply are indicative:
• Authentication mechanisms and access to systems that process personal data
• Encryption of personal data • Limiting access to personal data based on the need to know
Record and control access to personal data
9. On the Site we use "cookies", a technology that stores data on your computer using the features of your browser. Cookies do not in any way cause damage to users' computers or files stored on them. Information stored in cookies is used for identification purposes. This allows us to operate on our Website in an efficient way the service we offer and to monitor the behavior of visitors to the site.
Www.ora24.gr uses Cookies to provide users / subscribers with information and to perform the services provided through the website.
• Third-party vendors, including Google, may display advertisements on web sites.
• www.ora24.gr may also use cookies from a previous visit to its remarketing site.
• Users may choose to exclude them from such use of cookies by Google.
• You can set up your Browser, notify you each time before a cookie is taken and you decide to download it or discard it. In this case, keep in mind that you may not be able to take full advantage of it.
• www.ora24.gr may use Google Analytics features for display ads (e.g., remarketing, Google Display Network display reports, DoubleClick Campaign Manager integration, and demographic and interest reports).
• Using Ad Settings, visitors can opt out of Google Analytics for display ads and customize Google Display Network ads. • Here are the available Google Analytics opt-out options for the web.
• www.ora24.gr complies with Google AdWords Interest-Based Advertising Policy and restrictions on sensitive categories and:
• Uses remarketing with Google Analytics for online advertising.
• www.ora24.gr and third-party vendors, including Google, use an original manufacturer cookie (such as the Google Analytics cookie) and a third-party cookie (such as the DoubleClick cookie) to update, optimize, and serve ads, according to previous user visits to her site.
• www.ora24.gr and third-party vendors, including Google, use together an original manufacturer cookie (such as the Google Analytics cookie) and a third-party cookie (such as the DoubleClick cookie) to run reports on how which the impressions of www.ora24.gr's ads, other uses of advertising services, and interactions with these ad impressions and advertising services are related to visits to its website at www.ora24.gr
• www.ora24.gr may use the data from Google's interest-based advertising or third-party audience data (such as age, gender, and interests) with Google Analytics.
Other Issues (Concerning Our Services)
10. Ora24.gr is not responsible for any personal data leakage from your disclosure through third party or other web sites.
11. Ora24.gr has no right to access, control or edit your data and content. By way of exception, access to these may be obtained by authorized officers or third-party partners of Ora24.gr, upon request and with your consent, for the resolution of technical problems or the technical support of our services, who have been informed and bound in relation to their obligation to maintain confidentiality, and to protect your privacy.
12. This Policy is subject to changes / modifications. Please visit her regularly to be sure you are aware.